torstai 4. marraskuuta 2021

Koska kansan pakkosivistäminen loppuu? Riittää jo!

Nyt ei varsinaisesti ole mitään tiettyä aihetta sydämen päällä. Kunhan taas ihmettelen tätä tuputtamisen, ahdistuksen ja kieltämisen maailmaa. Joo. Ei pitänyt kirjoittaa tämän päivän hulluudesta, mutta minkäs teet. Tämän rinnalla kun kalpenevat absurdeimmat ennustuksetkin tulevaisuudesta.

Helsingin kaupunki kieltää tilaisuuksissaan liharuokien tarjoamisen. Naurettavaa. Noissa tilaisuuksia ei muutenkaan saa kuin hernekeittoa tai karjalanpiirakkaa. Tekopyhyyden huippu oli, kun kaikkien ylin kaupungin johto saa edelleen tarjota tilaisuuksissaan lihaa. Rahvaalle on aina ollut eri säännöt kuin Helsingin herroille.

Toisia kilpensä kiilloittajia ovat yritykset. Nyt Reissumiehestä on julkaistu sekä normimiehen, mustan miehen ja ilmeisesti jonkinlaisen transmiehen versiot, jos käsitin oikein.

Kyllä nyt on taas tuputtaminen huipussaan. Minulle sinänsä on sama, vaikka elovenatyttö olisi musta, mutta en jaksa väkisin tuputtamista. Eikä jaksa muutkaan suomalaiset. Suomalainen ryhtyy yleensä ankaraan vastustukseen, jos sille väkisin tuputetaan jotain.

Sitten kun näiden yritysten ja yhteisöjen suvaitsevaisuus ei vain ole aitoa. Vai oletko nähnyt muropaketin kannessa romania? Vähemmistöistäkin valitaan vain tietyt edustamaan yritysten hyvyyttä. Mutta miten he palkkaavat vähemmistöjä töihin? Enpä ole nähnyt kehumista näillä tilastoilla julkisuudessa. 

Yhtä hulluuden muotoa todisti tämä Afrikan tähti -pelin kohu. Helsingin yliopisto passittaa henkilökuntansa uudelleenkoulutukseen rasismin varalta. Paikassa, jossa rasismia lienee vähemmän kuin missään muualla. Kuullostaa totalitaarisen maan touhuilta.

Näitä järjettämyyskohuja riittäisi vaikka kuinka. Mikä surullisinta, niiltä on lähes mahdotonta välttyä, vaikka et haluaisi kiivastua tai pahastua mistään. 

Tässä maassa ihmiset elävät aivan eri todellisuuksissa. On tolkun ihmisiä, jotka eivät ole rasisteja, mutta ovat kurkkuaan myötä kyllästyneitä pakkosivistykseen. Sitten on tietysti näitä, jotka näitä kampanjoita masinoivat.

4 kommenttia:

 1. Se normimieskin on entinen päihteidenkäyttäjä Marko Jantunen, eli todella kattava otos suomalaismiehistä. Viime vuonna pussissa oli kasvomaskia käyttävä mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en tiennytkään. Onneksi muut ovat minua viisaampia. Kiitos.

   Poista
 2. Älä Pesonen kutsu tuota tuputtamista ja indoktrinaatiota edes leikilläsi 'sivistämiseksi'. Se saa harmittomimmillaan vain hymähtämään pilkallisesti, mutta pahimmillaan himoitsemaan tuputtajan verta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kai sentään ihan verta. Omien uskomuksiensa vankeja taitavat vain nuo tuputtajat olla.

   Poista