Julkkismietteitä: Aki Manninen - uhri vai sovinistisika ja muita tv-tarinoita

Tv:n fitness-hahmo Aki Manninen sohaisi Selvityjistä pudottuaan ampiaispesään. Suutuspäissään hän haukkui hänet tiputtaneet joukkueensa naiset. 

Manninen kuuluu sellaiseen machotyyppiin, josta en hirveästi välitä, mutta kovan hinnan hän maksoi kun pyörä lähti pyörimään somessa. Sinänsä hänen heittonsa olivat typeriä, mutta jos niitä vertaa poikien saunailloissa kuultuihin puheisiin naisista, niin kesyjähän ne olivat.

Mies on tyrmätty somessa alimpaan helvettiin muutaman harkitsemattoman kommentin takia. Jokainen meistä menee liian pitkälle joskus. Minä ainakin. Manninen ei suostu pyytämään anteeksi. Hän ei tiedä, että julkinen ripittäytyminen on nykyisin välttämätöntä. 

Mutta kovan hinnan Manninen joutui maksamaan. Todennäköisesti hän menettää töitään joksikin aikaa kunnes kohu laantuu. Mutta jos nämä Mannisen saamat viestit tuossa hänen Instagram-postauksessaan pitävät paikkaansa, niin on joillakin muillakin keulinut mopo pahasti 

--------------------

Muista tosi-tv-sarjoista. Tempatation Island on vuodesta toiseen inhokkini. Jos ohjelman idea on saada ihmiset pettämään kumppaniaan, niin jotain on pahasti pielessä. Itse en pysty oikein viihteenäkään sitä katsomaan, kun ihmisiä edesautetaan tuohon pettämiseen juottamalla ja sitten herkutellaan iltanuotion ääressä kyyneleillä. 

Sääliksi minun käy sitä kiltin näköistä heppua sarjassa. Tämä kuulemma kuskaa itse autolla tyttöystävänsä rakastajan luokse. Jos Aki Manninen on siellä sovinistipäässä niin tämä heppu edustaa suomalaista reppanamiestä pahimmillaan. Varsinkaan kun ei tämä hänen tyttöystävänsä mikään prinsessa ole. 

-----------------

Pakko sanoa, että Diili toimii hyvin Jaajo Linnonmaan ohjaksissa, vaikka aluksi hieman epäilin. Jaajo on sympaattisempi hahmo kuin Diiliä ennen juontanut Hjallis Harkimo. Diiliin on löydetty hyviä työelämän hahmoja, kuten itsevaltias, kyseenalaistaja-valittaja ja sitten sitä tapettia. Kritiikkiä saanut Sointu Borg on mielestäni sarjan kantavia voimia.

Kommentit

  1. En katso tosi-tv-tä joissa totta ripaus, loput käsikirjoitettua draamanpaskaa jota näyttelee ei-koulutuksen saaneet tavan taaperot joista tulee lisää turhia julkkiksia jotka tilittävät erojaan ym typeryyksiään.

    Enemmän silti huolettaa se että näiden ohjelmien katsojat on niin saatanan tosissaan!! Kuinka voi olla es Seiska -lehdellä 200 000 tilaajaa? Kauhea määrä ihmisiä jotka ovat kiinnostuneet vain juoruista ym. muusta paskasta.
    Noista kommenteista yli 90% on kirjoittanut ne luuserit jotka pyörii eri alustoilla suoltamassa paskaansa, omaa pahaa oloaan oksentamassa, ihmisiä joilla on vain liian paljon aikaa eikä muuta tekemistä. Pieni on se porukka joka näitä some-myrskyjä nostattaa.

    VastaaPoista
  2. Joo. Aina on kiva joku julkkis teilata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikös ne ole sitä varten, varsinkin nämä nykyiset viidakon ääliöiset?
      Pliis, ota harjoitteen kannalta ja osallistu Runotorstaihin, ensi viikolla ei aihetta vain ajankohta runon tapahtumille eli Suden tunnit. Ärsyttää jos loppuu heti alettuaan siksi ettei löydy muka runoilijoita kirjoittamaan sisältöä. Hyvä kuhina käy kuitenkin, molemmilla kerroilla ollut yli sata käynti per päivä, normi 40-60 eli saa muille teksteilleen näkyvyyttä.
      C'moon feel the power of the pen!! and channel it to poems...;D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit