Julkkismietteitä: Meghan ja Harry - uhreja vai valehtelijoita?

Mikään ei ole elämässä tärkeämpää kuin tietää prinssi Harryn ja Meghan Marklen ja vanhan kuningattaren Elisabetin nokkapokasta. On siinä isä Charleskin ollut tiuskimassa kurittomalle miniälleen ja tämän talutusnuorassa kulkevalle Harrylle. Velipoika Williamkin on saanut pariskunnasta tarpeekseen.

Ihmetellä sopii, miten Megan käskyttää miestään miten haluaa. Tämä näyttää tekevän ihan mitä nainen haluaa. Melkein sääliksi käy. No. Ovathan he myös ainoat kuninkaalliset, jotka ovat ylittäneet uutiskynnyksen blogissani jo toista kertaa. Onnea siitä heille.  Ja minulle hovitoimittajana.

Niin he ylittivät maailman suosituimman talkshowjuontajan Oprah Winfreynkin uutiskynnyksen. Varmasti tekivät paljon rahaa ja käytännössä saivat täysin kritiikittömän haastattelun, jossa Meghan sai kertoa kaiken mitä halusi vailla vastaväitteitä. Hyvän diilin on Meghan neuvotellut. Näyttelijän ura piinkovassa Hollywoodissa lienee opettanut.

Meghanissa on jotain samaa kuin Sanna Marinissa. Molemmat pitävät paistattelusta naistenlehtijulkisuudesta, mutta sitten kun jotain ikävää kysymystä tulee, niin vastauksia ei tule. Molemmat myös ovat hylänneet isänsä. Marin ei mennyt edes isänsä hautajaisiin ja Meghankin välttelee omaansa kuin ruttoa.

Selvästi Meghan yrittää tehdä itsestään uutta Dianaa. Samaa karismaa ei vaan ole, eikä ehkä samaa aitoutta. Mielestäni Dianakin oli peluri, joka käytti mediaa hyväkseen silloin kuin se hänelle itselleen oli hyödyllistä. Sitten leikittiin uhria. Meghania päinvastoin itseään on syytetty alaistensa simputtamisesta. 

Oprahin haastattelussa Meghan veti odotetusti rotukortin esiin. Tuskin kuninkaalliset niin tyhmiä olisivat, että nykypäivänä ääneen pohtisivat Meghanin lapsen ihonväriä. Ja Dianan jälkeen tuskin kieltäisivät mielenterveyshoitoa. 

Meghanin tähti sammuu sen jälkeen jos Harry jättää hänet. Julkkiksena hän pysyy ikuisesti. Kauankohan Harry jaksaa kiertää rahakoneena eri tilaisuuksissa ja haastatteluissa? Se jää nähtäväksi. Ehkä kannattaisi heidänkin miettiä kuningatar Elisabetin toivetta, että perheen ongelmia puitaisiin yksityisesti.

Kommentit

  1. No kai nuo pojat nyt on akkojen talutusnuorassa molemmat kun ollut lapanen isäksi ja äiti kuollut ja elisapetti komennellut.. .
    Turhia julkkiksia ja perseilijöitä koko hovi, ja meghan nyt on jenkki , hän tietää miten koko shöyllä tahkotaan rahaa.

    VastaaPoista
  2. Heh. Niillä kun ei ole mitään muuta kuin aikaa perseillä kun ei tarvitse rahasta välittää.

    VastaaPoista
  3. Itse asiassa kuninkaallinen perhe tekee paljon ja usein näkymätöntä työtä. Sitä kutsutaan nimellä "public service". Etenkin kuningatar ja prinssi Philip ovat hieno esimerkki siitä, miten laitetaan "velvollisuus ensin ja oma itse kakkoseksi". Mikä on itse asiassa elämänasenne, joka toimii kaikille. Suurimmat ongelmat syntyvät, kun oma pieni itse on aina ykkönen. Jos kiinnostaa aihe enemmän, niin suosittelen kuuntelemaan Lady Colin Campbell:in analyysia you tube kanavallaan. Se on tietenkin englanniksi ja taatusti kasvattaa sanavarastoa.

    VastaaPoista
  4. Kuningatar Elisabetin työmoraalissa ei varmaankaan ole moittimisen sijaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit