Julkkismietteitä: Miksi somekansa vihaa Sofia Belorfia?

Kun kerran olen ollut kaiken muun ohessa viihdetoimittajakin, niin kirjoitetaan nyt kerrankin julkkiksista. 

Netin keskustelupalstoja julkkiksista käy selaamassa, niin ylivoimaisesti eniten kirjoitetaan ex-fitness-malli, seurapiirijulkkis Sofia Belorfista. Eikä todellakaan positiiviseen sävyyn. 

Sofian perässä seuraavat heti muita naisviihdejulkkishahmoja kuten Martina Aitolehti ja Maisa Torppa. Johanna Tukiaisen tähti taas alkaa jo sammua nettipalstoilla, kun hän ennen oli niiden kruunaamaton kuningatar. Ainakin mitä tulee julkkikseen kohdistuvaan vihaan.

Ja ei Sofia somekanavia tarvitse kauan seurata nähdäkseen, että kovin pinnallista elämää hän viettää. Siis somen mukaan. Sillähän ei välttämättä ole tekemistä todellisuuden kanssa. Tai on. Toisin kuin esimerkiksi Tukiainen, niin Sofia näyttää elävän aika kurinalaista elämää, jota eivät täytä päihteet.

Sofia on suvereeni pyörittämään miehiä. Ensiksi hän heilasteli huumekeisari Niko Ranta-ahon kanssa ja sitten vaihtoi raikuliperijä Stefan Thermaniin, joka on Martina Aitolehden exä. Mihin tämä Sofia vielä pystyykään, kun Stefan ei pysty elättämään kuin ulosoton kautta prinsessaansa?

Jonkinlaisen feministien idolin luulisi Sofian jo olevan. Hänhän on kaiken kauhistelun keskellä kuningattarena ilmeenkään värähtämättä ja postaa uuden markkinointiyhteistyönä tehdyn peppukuorinnan kuvan. 

Tämä siis Pietarsaaresta kotoisin olevalta yksinhuoltajan kasvattamalta tytöltä, jonka marokkolainen isäkin on hävinnyt kuvioista kauan sitten. Pelkällä kauneudella ja seksikkyydellä ei loputtomiin elä, joten luulisi Sofian vamppaavan pian vakavaraisen miljonäärin. Toivottavasti. Luemme Seiskasta.

-----------------

Ajatelkaa myös Dannya. Mies on kohta 80-vuotias, mutta poseeraa viihdejulkisuudessa täyttä häkää. En muista, olisiko kukaan muu pystynyt samaan. Dannyhan on suorastaan hyvä malliesimerkki ikämiehistä, joilla heilläkin on vielä oikeus seksiin ja seurusteluun nuorten kaunottarien kanssa. 

Ja siinä missä Sofia saa urakalla paskaa ja halveksuntaa niskaansa, niin Dannylle lähinnä hymistellään, että on siinä karju vielä tuossa iässä nuorten naisten perässä. Voisivat olla hänen lastenlapsiaan jo. Näin itse teen.

Siitä pääsemmekin Dannyn exään Erika Vikmaniin. Aivan loistava muodonmuutos. Tylsästä, hajuttomasta ja mauttomasta iskelmätähdestä kuoriutui nyky-Suomessa täysin ainutlaatuinen kikkamainen esiintyjä, joka ei pelkää heittää seksiä peliin. Erika tekee sen myös ihanan mauttomasti. Juuri oikein. 

Ja otetaan vielä ex-ravintolakeisari Sedu Koskinen mukaan. Vai pitäisikö sanoa Zedu di Luca, vai miten se mahtava uusi esiintyjänimi meni. Sedun laulajan ura meni heti jäihin, kun laskut jäivät maksamatta. Moni muukin lasku on jäänyt maksamatta, mutta entinen jokaisen lehden unelmapoika ja mies, jonka jokainen julkkis halusi tuntea, ei anna periksi. Tosin nyt hänelle valitettavasti vain naureskellaan. 

Sedu tuskin välittää siitä tuon taivaallista.

Kommentit

  1. Huumekohussa ryvettynyt Jari Sillanpää ottaa takkiinsa huolella, 250 000 vuosiansiot putosi viiteen tonniin, kyllä kansa tietää ketä syyttää ja rangaista. Se mikä on Guns and Rosesille tai edesmennen Kilmisterin huono tapa/ansio/meriitti, on iskelmätaivaassa Kainin merkki.
    Sara Siepin unohdit listasta, jokseenkin jonninjoutava julkkis...
    Hyviä tekstejä, toimittajuus tulee esiin laadussa, kiitos.

    VastaaPoista
  2. Erinomainen kirjoitus, kiitos! Tämmöistä lisää!

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia. Täytyy luoda oma palstansa näistä julkkisjutuista. Ajat ovat tosiaan muuttuneet. Sekoilu ei lyö enää leiville artisteilla. Sara Sieppi tosiaan unohtui. Täytyy Saralle omistaa oma postaus vielä joku päivä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit