Katsottua: Yle kosiskelee hömppäkansaa

Tervehdys taas,

Syksy tulee. Niin se tulee Afganistaniinkin. Puolustusvoimatkin julkaisivat oikean PR-kuvan, jossa suomalainen sotilas kantaa pientä lasta Kabulissa.

Totuus tietenkin on muuta. Naisia ja lapsia Suomeen tuskin tulee Afganistanista kovinkaan paljon. Kovasti peräänkuulutetaan, että meillä kaikilla on vastuu Afganistanista. Öö. Okei. Itse en muista käyneeni Afganistanissa.

Mutta se Afganistanista. Nyt puhutaan YLEstä ja Katkeamaton-sarjasta. Yle tilasi sarjan Miisa Nuorgamin elämästä. Nuorgam on vieläpä entinen Ylen toimittaja ja syyttänyt koomikkoja seksuaalisesta ahdistelusta.

Hän varmasti täyttää kaikki nykypäivän ehdot, että saa äänensä valtiolliselle kanavalle. On saamelainen ja nuori nainen. Sarjan piti kertoa Nuorgamin tutustumisesta saamelaisiin juurinsa. 

Itse ohjelma sitten oli Nuorgamin voivottelua, kun mies ei hyväksy, että hänellä olisi muitakin miehiä. On ne itsekkäitä ne nykymiehet. 

No. Paljon pahempaa roskaakin tulee, mutta pitääkö tälläistä rahoittaa verovaroin? Ja sitten lähetetään vielä YLEstä PR-paketti tarkoin valituille säyseille, mutta suosituilla naisbloggareille, kun siellä ilmeisesti läheteltiin meikkejä sun muuta tilpehööriä. 

PR-paketteja ei olisi edes tarvinnut, koska kohuhan tästäkin jupakasta nousi. Ihmettelen vain, miksi Ylen on pakko kilpailla tosi-tv-hömpässä kaupallisten kanavien kanssa. Sitä tulee ihan riittävästi. Ja itsekin toki tuota hömppää kulutan.

Kommentit

Suositut tekstit