Olen loinen, Sanna Marinin säärikuvat ja muuta tarpeetonta tietoa teille

Tervehdys taas, 

Oletteko jo käyneet oopperassa, poliisi saattelee teidät siellä vessaan. Voiko määrärahan puutteesta kärsivällä poliisilla olla parempaa tekemistä, paitsi tietenkin jahdata Duudson-Jukka Hildenia yhden kannabissätkän ostosta. 

Kansa on peloteltu jo koronalla sekaisin. Nuoret kuulemma ovat jo oikeasti ahdistuneet koronasta niin, että mielenterveyspuhelimilla on ennätysruuhka. Tietysti jos koronaa ei kestä, niin miten kestää tämä kansa oikean kriisin, joka uhkaisi jokaisen henkeä.

Mutta ei hätää, täällä kirjoittelee vain loinen. Kela nimittäin maksaa osan toimeentulostani. Ilman Kelaa pelkillä palkkatuloillani olisin asunnoton ja kuolisin nälkään. Kepun eduskuntaryhmän johtaja nimitteli maahanmuuttajia loisiksi, mutta hän ei tunne maaseudun historiaa, vaikka kepulainen on. Loiset nimittäin kiertelivät aikoinaan talosta taloon ja elättivät itsensä tilapaistöillä. 

Minä olen loinen siksikin, sillä teen todellakin tilapäistöitä. Onneksi minun ei sentään tarvitse kiertää talosta taloon. Minä olen muutenkin kuin maahanmuuttaja omassa maassani, pois tyrkitty onnellisesta suomalaisesta keskiluokkaisuudesta.

Loiset olivat aikansa pakkoyrittäjiä. Heidän virkaansa toimittavat nykyään yrittäjäksi pakotetut, joita kierrätetään toimeksiantajalta toiselle mahdollisimman halvalla. Ilman mitään suojaa. Nyt ilmeisesti tähän pakkoyrittäjyyteen yritetään lakimuutosta, joka laittaisi Woltin kaltaiset firmat kuriin, joilta muuten tiedostava eliitti kyllä muuten tilailee kallista ravintolaruokaansa.

Sanna Marinia on kritisoitu auringonottokuvien postailusta lomaillessaan. Täytyy sanoa, että katson mielummin Sanna Marinin sääriä aurinkotuolissa kuin Juhana Vartiaisen. Mielestäni hyvän maun rajoja Marin ei ole ohittanut. 

Päättäjien on vaikea palata aikaan, jolloin he eivät paljastaneet mitään yksityisyydestään. Jos pääministeri latailisi pelkkiä jakkukuvia eduskuntatalossa, niin häntä syytettäisiin kylmyydestä. Joten anna mennä vaan, pääministeri, mutta Maria Veitolan voisit jättää kuvistasi pois tulevaisuudessa. Mitä, minähän kehun nyt Marinia. 

Kuvista vielä. Puolustusvoimat lataili Afganistanista kuvan, jossa suomalainen sotilas kantaa lasta sylissään. Kuva oli tietenkin täysin laskelmoitu PR-kuva, koska suurin osa ihmisistä menee täysin arvostelukyvyttömäksi nähdessään lapsen hädässä. Lapsen kasvoja ei vaan peitetty. Hänen sukulaisensa voivat nyt sitten olla Afganistanissa vaarassa.Tämä sen takia, että puolustusvoimat sai PR-voiton.

Kommentit

  1. Juha Pylväs se vasta onkin loinen: maataloustuet juoksevat tilille, vaalityötäkin on varmasti tuettu ulkopuolisten toimesta, puolueensa saa verorahoitteista tukea. Yrityksille jaetaan tukea, joten nekin ovat loisia. Maataloustuet kelpasivat myös Nalle Wahlroosille, vaikka oli niitä vastaan ("Maataloustuki on tyhmää ja moraalitonta"), joten Nallekin on loinen. Todellisuudessa me taidamme kaikki olla loisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein kaikki saavat jotain yhteiskunnan kassasta, joten siinä mielessä olemme kaikki loisia. Ja paljon on ihmisiä, jotka käyvät töissä, mutta eivät elä palkallaan. Ovatko hekin loisia? Nallen moraali venyy aina kun saa vaan rahaa jostain.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit