Fanit eivät käännä Sanna Marinille koskaan selkäänsä

Sanna Marinin hallitus kyllä osaa draamailun keinot. Jopa niin, että he riitelevät keskenään niin raivokkaasti, että opposition kansanedustajat jo kyselevät, etteikö tämä homma nyt kuuluisi meille. 

Tämän viikon  kulttuurin leikkausten peruminen oli varsinainen show, jollaista ei olisi ennen voinut kuvitella edes näkevänsä muuta kuin joissain perähikiän kunnanhallituksen kokouksessa. 

Kysehän ei varsinaisesti edes ollut leikkaamisesta vaan Veikkauksen korvamerkittyjen rahojen katoamisesta. Koronan sulkemia Veikkauksen kaikkia peliautomaatteja tuskin avataan, kun nyt siinä on kuulemma yhteiskunnan suurin ongelma siinä pelaamisessa. Ikään kuin ihmiset eivät voisi pelata ulkomaisissa nettikasinoissakin.

Kulttuuriväki kokee nyt saavuttaneensa nyt suuren torjuntavoiton, kun hallitus kaivoi rahaa loppumattomista taskuistaan. Äänekkäimpänä joo voittivat, mutta samat säästöt ovat ilmisesti taas vuoden päästä edessä. Urheiluväki, muista järjestöistä puhumattakaan, ei edes ryhtynyt minkäänlaiseen taistoon rahansa pelastaakseen. 

Hullua kyllä, Sanna Marin säilyy tämänkin tarinan sankarittarena. Hänen faninsa tosin eivät edes kuvittele, että Marin voisi tehdä jotain väärää. Nyt homma laitettiin ilkeän kulttuuriministeri Antti Kurvisen piikkiin. Sinänsä ihan oikealla tavalla hän toi julkiseen keskusteluun asian. 

Hänen onnettomuudekseen Marin oli järjestänyt vain ns. lastenkutsut tarkoin valituille poppareille, joista moni oli sateenkaariväkeä. Se kun näyttää julkisuudessa hyvältä. Kurvisen veto siis nolasi Marinin.

Jo aikaisemmin suuremmita kohuitta paukuteltiin maailmalle Marinin, anteeksi Sipilän aktiivisuusmalli. Mitään somekampanjoita tai mielenosoituksia ei tällä kertaa vain syntynyt tuota mallia vastaan, joka lähettää karenssille työttömän siinä missä Sipilänkin malli. Ehkä joki teistä osaa kertoa miksi?

Tämän hallituksen kanssa mahdotonkaan ei ole mahdotonta. Odotan mielenkiinnolla jatkoa.

Kommentit

Suositut tekstit